/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cazul Braguța: 20 de zile de arest pentru cei trei polițiști acuzați de tortură și 30 de zile pentru colegul de celulă

07 septembrie 2017, ora 10:28

Avocatul lui Boris Bologan, Silviu Burlacu a declarat că nu este de acord cu decizia judecătoriei și va ataca decizia la Curtea de Apel. Acesta mai spune că clientul său spune că nu a aplicat forța, și că atât el, cât și alți colegi de celulă s-au apărat de Andrei, care i-ar fi atacat pe el și colegii de celulă. Totodată, acesta spune că acesta credea că Andrei era într-o stare de ebrietate narcotică.

Procurorul Rulsan Lupașcu a precizat că polițiștii sunt învinuiți că au tolerat aplicarea violenței în adresa lui Braguța de ceilalți deținuți. Specificând că aceștia nu l-au bătut pe Braguța. În privința deciziei judecătorului, procurorul a spus că va examina deciziile de încheiere și ulterior se va putea pronunța pe marginea cazului.

Acesta a mai precizat că a fost emis mandat de arest pentru un alt co-deținut.

Menționăm că procurorul a solicitat câte 30 de zile de arest pentru toți cei patru reținuți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram