Actrița americană Meghan Markle a vorbit pentru prima dată în public despre relația sa cu prințul Harry în cadrul unui interviu publicat marți în revista Vanity Fair, informează Agerpres.

Una dintre vedetele serialului american „Suits”, Markle a declarat prestigioasei reviste că povestea de dragoste dintre ea și prinț începuse cu mai multe luni înainte de a ieși la iveală anul trecut.

„Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. (…) Suntem fericiți. Personal, ador o poveste de dragoste frumoasă”, a precizat Meghan pentru Vanity Fair.

Actrița californiană de 36 de ani a povestit că l-a întâlnit pe Harry în iulie 2016, la Londra, prin intermediul unor prieteni comuni.

„Am început să ne vedem extrem de discret timp de circa șase luni înainte să afle presa și am lucrat în toată acea perioadă, astfel încât singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor”, a declarat ea.

Harry, care va împlini în câteva zile vârsta de 33 de ani, a recunoscut public relația cu Meghan în luna noiembrie, la doar patru luni după ce s-au întâlnit.

„Nimic nu s-a schimbat în privința mea. Sunt încă aceeași persoană”, a adăugat actrița, originară din Los Angeles, subliniind că nu s-a lăsat niciodată definită de relațiile sale.

Ea a recunoscut însă că povestea de dragoste cu una dintre personalitățile cele mai urmărite de pe planetă nu este fără dificultăți și că „în unele zile poate fi mai dificil decât în altele”. „Am însă întotdeauna acest sistem de sprijin în jurul meu și, bineînțeles, sprijinul iubitului meu”, a precizat ea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!