Telespectatorii au decis care este cel mai detestat personaj din sezonul 7 al serialului „Game of Thrones”, și nu, nu este vorba despre regina Cersei Lannister, relatează Agerpres.

În sezonul 7 al popularului serial „Game of Thrones” difuzat de HBO, Arya Stark se reîntâlnește cu vechi cunoscuți care i-au marcat destinul și care vor determina de asemenea soarta întregului sezon, relatează online ziarul spaniol ABC.

Deși cel de-al 7-lea sezon s-a încheiat, mulți telespectatori își pun întrebări sau sunt indignați de cele întâmplate. Al doilea episod al sezonului intitulat „Stormborne” a fost un capitol dedicat reîntâlnirilor pentru Arya Stark.

Pe de-o parte, ea s-a întâlnit cu lupul său pe care l-a pierdut, Nymeria, dar și cu un vechi prieten pe care nu îl mai văzuse de mult: Hot Pie a cărui urmă s-a pierdut în sezonul 4 al serialului.

Această întâlnire între vechi prieteni a fost hotărâtoare pentru drumul ales de Arya și pentru întreaga soartă a sezonului. De ce? Pentru că tânărul ei prieten îi spune că familia Bolton a fost învinsă și că Jon Snow este acum „King of the North”.

Reddit, unul din site-urile cele mai active în comentarii dedicate situațiilor și personajelor din „Game of Thrones” a făcut o anchetă în rândul telespectatorilor care au decis în unanimitate că personajul cel mai detestat este nimeni altul decât Hot Pie!

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!