Telespectatorii au decis care este cel mai detestat personaj din sezonul 7 al serialului „Game of Thrones”, și nu, nu este vorba despre regina Cersei Lannister, relatează Agerpres.

În sezonul 7 al popularului serial „Game of Thrones” difuzat de HBO, Arya Stark se reîntâlnește cu vechi cunoscuți care i-au marcat destinul și care vor determina de asemenea soarta întregului sezon, relatează online ziarul spaniol ABC.

Deși cel de-al 7-lea sezon s-a încheiat, mulți telespectatori își pun întrebări sau sunt indignați de cele întâmplate. Al doilea episod al sezonului intitulat „Stormborne” a fost un capitol dedicat reîntâlnirilor pentru Arya Stark.

Pe de-o parte, ea s-a întâlnit cu lupul său pe care l-a pierdut, Nymeria, dar și cu un vechi prieten pe care nu îl mai văzuse de mult: Hot Pie a cărui urmă s-a pierdut în sezonul 4 al serialului.

Această întâlnire între vechi prieteni a fost hotărâtoare pentru drumul ales de Arya și pentru întreaga soartă a sezonului. De ce? Pentru că tânărul ei prieten îi spune că familia Bolton a fost învinsă și că Jon Snow este acum „King of the North”.

Reddit, unul din site-urile cele mai active în comentarii dedicate situațiilor și personajelor din „Game of Thrones” a făcut o anchetă în rândul telespectatorilor care au decis în unanimitate că personajul cel mai detestat este nimeni altul decât Hot Pie!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!