Autoritățile din Mexic au emis o alertă de tsunami pentru coasta pacifică a statelor Chiapas și Oaxaca din sud-vestul Mexicului și Guatemala. În acest context, persoanele care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Statele Unite Mexicane sunt rugate să țină cont de anunțurile autorităților locale.

În conformitate cu ultimele date prezentate de Serviciul Seismologic Național mexican, intensitatea cutremurului produs în seara zilei de joi, în zona centrală a țării, a fost de 8,4 grade pe scara Richter și a avut epicentrul la 111 km Sud-Vest de Tonala, statul Chiapas.

Pentru a fi la curent cu situația din Mexic puteți să consultați pagina Ambasadei României în Mexic, care furnizează informații de ultimă oră – mexico.mae.ro.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!