/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO. VIDEO/ Femeia care a suferit în explozia din Hrubna Nouă, transferată cu elicopterul la Chișinău

missing
08 septembrie 2017, ora 09:07

Femeia a suportat arsuri de gradul I, II, III și IV pe 70 % a suprafeței corpului. Medicii spitalului republican din Fălești au luat decizia ca pacienta să fie transportată la Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Astfel un elicopter SMURD Iași a preluat femeia ieri către ora 15.50 și a transportat-o la Chișinău. Pe parcursul zborului pacienta a fost monitorizată de un echipaj de medici și paramedici ai Serviciului Mobil Urgent de Reanimare și Descarcerare.

Femeia în stare gravă a fost stabilizată, fără de a suporta complicații pe parcursul zborului.

Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI aceasta este a 33 intervenție aero – medicală de la lansarea SMURD în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram