/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Doi bărbați ar fi furat bobinele din mai multe lifturi din Chișinău. Le-au vândut ulterior la fier vechi

missing
08 septembrie 2017, ora 13:00

Bănuiţii şi-au recunoscut vinovăția cu lux de amănunte, declarând că, bobinele de frână au fost vândute la un punct de colectare a metalului uzat întrucât acestea conțin cupru.

Ulterior, polițiștii au mers la agentul economic unde au fost vândute bobinele de frână, fiind ridicate şi predate serviciilor abilitate. Este menționat că unul dintre ei, ar fi fost informat de către fratele său, cum e posibil de demontat bobina de frână, întrucât anterior a fost angajat în serviciul de deservire tehnică a lifturilor.

Până în prezent, poliţiştii au acumulat probe ce ar demonstra complicitatea lor în comiterea a peste 8 furturi de bobine din lifturile blocurilor de locuit din sectorul Botanica.

În prezent ei sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Poliţia Capitalei avertizeazăt toţi agenţii economici, să informeze serviciul 902 în momentul în care persoane necunoscute intenţionează să comercializeze piese de acest tip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram