Polițiștii de patrulare au desfășurat ieri, 8 septembrie, acțiuni ample pentru verificarea respectării legislației de către toți conducătorii auto, fiind instituite filtre pe străzile capitalei și verificaţi șoferii care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere.

În urma controalelor, au fost întocmite 24 de procese – verbale, cu aplicarea a 84 de puncte de penalizare şi întocmirea a 36 de citaţii de prezentare la CUMC, după ce peste 700 de conducători auto au fost trași pe dreapta.
Printre cea mai gravă abatere de la Regulamentul Circulației Rutiere stabilită de ofițerii de patrulare este depășirea limitei de viteză.

Astfel, în baza analizei efectuate în urma acestor verificări, s-a constatat că unii conducători auto au depășit limita de viteză deplasându-se prin localitate cu 110 km/h.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!