/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Guinness World Records 2018: Femeia cu gene de 12 cm și pisica cu cea mai lungă coadă

09 septembrie 2017, ora 09:09

Printre cazurile inedite incluse în paginile ediției din 2018 a Guinness World Records se numără cel al unei feline domestice din Ferndale, Michigan, Statele Unite, pe nume Cygnus, care a stabilit recordul mondial pentru cea mai lungă coadă de pisică — peste 46 de centimetri.

O femeie din China a stabilit recordul pentru cele mai lungi gene, de peste 12 centimetri.

Un bunic în vârstă de 83 de ani din Los Angeles, Statele Unite, a fost numit cel mai vârstnic culturist din lume.

Recordul pentru cele mai lungi unghii de la mâinile unei femei îi aparține unei americance, Ayanna Williams. Lungimea unghiilor acesteia totalizează 576,4 centimetri, conform site-ului oficial al Guinness World Records.

Cea mai mare colecție de ursuleți de pluș îi aparține americancen Jackie Miley și este alcătuită din 8.026 de astfel de jucării.

Recordul pentru prima antenă implantată în craniul unui om a fost stabilit de Neil Harbisson din Marea Britanie.

Ediția din 2018 este cea de-a 63-a din istoria Guinness World Records.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram