Pisica posesoare a celei mai lungi cozi, cel mai vârsnic culturist din lume și femeia cu cele mai mari gene se numără printre performanțele incluse în ediția din 2018 a celebrei cărți a recordurilor Guinness World Records, lansată joi, relatează Agerpres.

Printre cazurile inedite incluse în paginile ediției din 2018 a Guinness World Records se numără cel al unei feline domestice din Ferndale, Michigan, Statele Unite, pe nume Cygnus, care a stabilit recordul mondial pentru cea mai lungă coadă de pisică — peste 46 de centimetri.

O femeie din China a stabilit recordul pentru cele mai lungi gene, de peste 12 centimetri.

Un bunic în vârstă de 83 de ani din Los Angeles, Statele Unite, a fost numit cel mai vârstnic culturist din lume.

Recordul pentru cele mai lungi unghii de la mâinile unei femei îi aparține unei americance, Ayanna Williams. Lungimea unghiilor acesteia totalizează 576,4 centimetri, conform site-ului oficial al Guinness World Records.

Cea mai mare colecție de ursuleți de pluș îi aparține americancen Jackie Miley și este alcătuită din 8.026 de astfel de jucării.

Recordul pentru prima antenă implantată în craniul unui om a fost stabilit de Neil Harbisson din Marea Britanie.

Ediția din 2018 este cea de-a 63-a din istoria Guinness World Records.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!