Irina Cacialova (Качалова), o tânără de 31 ani, a dispărut în timp ce se afla în excursie la mănăstirea Țîpova. Tânăra a dispărut în seara zilei de sâmbătă, iar de atunci nimeni nu știe nimic despre ea.

Poliția a precizat pentru TV8.md că tânăra cu câțiva prieteni, care practicau yoga, se aflau în excursie pe teritoriul mănăstirei Țîpova. Duminică, 10 septembrie, un coleg a observat că Irina a dispărut. A fost sunat soțul acesteia, care a anunțat poliția.

Tânăra are următoarele semnalmente: înălţimea 160-165, ochi căprui, faţa ovală, părul lung caştaniu deschis, era îmbrăcată după sezon într-o bluză de culoare roză, şorţi de culoare neagră, ghete de culoare deschisă.

Rudele fetei, poliția și o echipă de voluntari verifică zona și împrejurimile mănăstirei pentru a o găsi. Pe rețelele de socializare oamenii care au posibilitatea să se implice sunt rugați să se alăture echipei de voluntari. Persoanele care cunosc careva detalii sau vor să se implice sunt rugate să sune la numerele de telefon: 069796868 – Artiom sau 069268225.

De asemenea, dacă dețineți careva informaţii despre locul aflării acesteia, rugăm să fim informaţi la numerele de telefoane: ‎0 (254) 2-05-02, 068050709.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!