Din 11 septembrie 2017, persoanele cu dizabilități de auz şi/sau vorbire din Republica Moldova vor putea solicita serviciile de asistență medicală urgentă prin intermediul aplicațiilor Viber și Skype la numărul de telefon 062011544.

Astfel, când se vor confrunta cu o urgenţă medicală, fiind conectate la una dintre aceste aplicații, persoanele cu dizabilități vor putea expedia gratuit mesaje către Serviciul ˂˂903˃˃, la numărul de telefon 062011544, precizând motivul solicitării și adresa exactă.

Noile modalități de comunicare vor facilita accesul la serviciile medicale de urgență prespitalicești a persoanelor cu dizabilități de auz și vorbire din întreaga țară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!