Consilierii municipali ai Partidului Socialiștilor din Moldova (PSRM) au pregătit un proiect de decizie privind majorarea salariului pentru cadrele didactice din grădinițele din Capitală.

„Am pregătit în mod de urgență un proiect de decizie privind adaosul la salariu de 50% din bugetul municipal pentru bucătari auxiliari, dădace și ajutor de educatori. Surse am găsit, bani sunt în municipalitate. Este acest caz foarte dureros. Ne-am propus la prima etapă această categorie din municipiu”, a menționat consilierul Eugenia Ceban.

Consilierii PSRM susțin că vor înainta și schimbarea meniului copiilor, vor solicita achiziționarea produselor de la producătorii autohtoni, dar și angajarea nutriționiștilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!