Controlorii care verifică biletele din troleibuze vor purta o uniformă specială și vor putea fi recunoscuți de către pasageri. O decizie în acest sens a fost emisă la data de 1 septembrie de conducerea Regiei Transport Electric Chișinău.

„Am făcut acest pas și am hotărât ca controlorii, care funcționează la întreprinderi și verifică lucrul conductorilor, să aibă o uniformă deosebită, ca să fie cunoscuți de toată lumea. Noi nu ne ascundem, totul este transparent”, a menționat Gheorghe Morgoci.

Astfel, toți cei 40 de controlori poartă uniformă de la 1 septembrie. Costul unei uniforme este de 400 de lei, iar banii au fost alocați de către întreprinderea municipală. Pe viitor însă, angajații ar putea achita jumătate din costul uniformei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!