/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Surpriză de la Apple: Gigantul american va lansa anul acesta trei modele de iPhone

missing
11 septembrie 2017, ora 13:05

Potrivit documentelor, care conţin şi părţi din soft-ul sistemului de operare, arată că noile telefoane de la Apple vor fi numite iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X.

Noul iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt succesoarele modelelor curente ale iPhone, în timp ce iPhone X este versiunea premium, cu un nou design, un ecran mai clar OLED, camere mult îmbunătăţite şi un scanner 3D pentru recunoaştere facială şi deblocarea dispozitivului.

X-ul din numele iPhone-ului ar putea fi o referinţă a faptului că este o ediţie aniversară de 10 ani. iPhone 8 şi 8 Plus vor avea un aspect similiar cu iPhone 7 şi 7 Plus, dar vor include procesoare mai rapide. Noile device-uri vor fi lansate marţi , 12 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram