Apărarea echipei AC Milan a fost umilită aseară în cea de-a 3-a etapă a campionatului Italiei. Rossoneri au încasat patru goluri în doar 12 minute de la Lazio, partida încheindu-se cu 4-1. Immobile a fost protagonistul partidei, remarcându-se cu un hat-trik și cu o pasă decisivă.

Immobile și-a început show-ul pentru Lazio Roma în minutul 38 când a transformat un penalty obținut de Luis Alberto. După doar 4 minute, același italian a dublat avantajul echipei sale, după o execuție extraordinară.

Italianul nu s-a oprit aici. După pauză, acesta și-a marcat het-trickul după ce a surprins defensiva rossoneri. Tot Immobile a contribuit și la ultimul gol, după ce a dat o pasă decisivă.

AC Milan a marcat golul de onoare în minutul 56, prin Riccardo Montiolivo. Acest rezultat excentric pentru AC Milan, vine după ce roși-negrii au primit doar un singur gol în precedentele 6 partide disputate.

AC MILAN A căzut pe 7, în timp ce Lazio a urcat în Seria A pe locul 4.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!