În cadrul ședinței de astăzi, 12 septembrie 2017, Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit pentru data de 19 noiembrie curent desfășurarea alegerilor locale noi ale primarului comunei Zîrnești, raionul Cahul. Mandatul alesului local a încetat înainte de termen în legătură cu demisia acestuia.

Amintim că anterior, pentru data de 19 noiembrie 2017, CEC a stabilit desfășurarea alegerilor locale noi ale primarilor în alte 9 localități: satul Fundurii Noi, raionul Glodeni, comuna Ștefănești, raionul Florești, comuna Plopi, raionul Cantemir, comuna Sărăteni, raionul Leova, comuna Ghiliceni, raionul Telenești, comuna Lăpușna, raionul Hîncești, orașul Sîngera, municipiul Chișinău, comuna Berlinți, raionul Briceni și satul Căpriana, raionul Strășeni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!