/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 467: Rusia anunță că a respins o ofensivă. ISW: Prima linie a rușilor e spartă. Prigojin: „Rușine”

Tânăra dispărută la Țipova a fost găsită moartă lângă o cascadă

12 septembrie 2017, ora 14:07

Update 14.24: Din informațiile preliminare, femeia ar fi căzut într-o grotă. În acest moment, alpiniștii încearcă să-i recupereze trupul, iar polițiștii nu au acces pentru că e o zonă periculoasă.

Știrea inițială: Irina a dispărut în timp ce se afla în excursie la mănăstirea Țipova cu câțiva prieteni, care practicau yoga. Duminică, 10 septembrie, un coleg a observat că Irina a dispărut. A fost sunat soțul acesteia, care a anunțat poliția. Femeia locuia în orașul Ialoveni și avea doi copii.

La fața locului pentru misiunea de căutare au fost antrenați 59 de salvatori dintre care alpiniști și chinologi formând 6 grupuri de lucru. Pentru stabilirea locului aflării persoanei au lucrat polițiști din cadrul Inspectoratului General de Poliție.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram