/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ În Elveția s-au ciocnit două trenuri. 30 de persoane au fost rănite

12 septembrie 2017, ora 15:47

Accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de prânz, în timpul unei manevre a unui tren al companiei regionale Matterhorn-Gotthard-Bahn, format dintr-o locomotivă și cinci vagoane, care transporta aproximativ 100 de pasageri.

„În total, în cele cinci vagoane de călători erau aproximativ 100 de persoane. 30 dintre ele au fost rănite. Din fericire, nimeni nu a fost în pericol”, a declarat șeful poliției din Uri Kanton.

Căile de acces pe calea ferată în apropierea gării au fost închise, iar paramedicii acordă primul ajutor. Poliția și Serviciul elvețian de anchetă au inițiat o investigație pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram