/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Dodon a comentat decesele în penitenciare. Când va veni cu un raport

missing
13 septembrie 2017, ora 12:49

„Evident că am dat indicații consilierilor, consilierul care este secretarul Consiliului Suprem de Securitate și consilierul pe misiuni speciale, să afle toată informația. Eu voi insista ca acest subiect să fie inclus și în agenda următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate. Cred că săptămâna viitoare va fi tot raportul pregătit”, a precizat șeful statului.

La insistența reporterului TV8 dacă decesele date sunt o problemă de sistem, Dodon a afirmat „Va fi raportul, voi veni cu detalii”.

Amintim că la 8 septembrie curent, Igor Dodon a refuzat să răspundă la întrebarea reporterului TV8 despre moartea în detenție a mai multor persoane.

TV8 a mediatizat trei cazuri de decese în penitenciare: cazul lui Andrei Braguța”, decesul lui Dorin Lupan în Izolatorul Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani în luna iulie 2017, care s-ar fi strangulat cu șireturile. Și cazul din Penitenciarul nr.17 Rezina, unde a murit un bărbat care, potrivit unor surse, s-a electrocutat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram