Încă un polițist a ajuns la CNA. A cerut două mii de lei pentru a elibera un automobil reținut

13 septembrie 2017, ora 09:27

Pe marginea acestui caz, CNA a pornit o urmărire penală în conformitate cu articolul 324 Cod penal – corupere pasivă. În după-amiaza zilei de ieri, ofiţerii CNA s-au deplasat la Inspectoratul de poliţie din Cahul pentru a efectua reţinerea. În urma percheziţiei în biroul şefului Serviciului de patrulare, au fost găsite bancnote din suma transmisă de denunţător.

În prezent, poliţistul se află în custodia CNA, fiind reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de închisoare cu amendă şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe o perioadă de timp.

În anul 2016, 49 de poliţişti, inclusiv 12 ofiţeri de urmărire penală, au ajuns în vizorul CNA şi al procurorilor, fiind suspectaţi de comiterea actelor de corupţie.

Urmărirea penală este condusă de Procuratura Anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram