/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Ronaldo, acuzat de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari. Sportivul riscă 15 ani de închisoare

missing
13 septembrie 2017, ora 19:29

Cristiano Ronaldo a declarat сă nu este mulțumit de modul cum funcționează sistemul judiciar spaniol.

Nu am avut niciodată probleme în Anglia. Viața mea este ca o carte deschisă. Nu ascund nimic. Nu vreau să o zic, dar mi-ar plăcea să mă întorc în Anglia”, a declarat sportivul.

Deținătorul a patru baloane de aur se consideră în continuare nevinovat.

Toată lumea mi-a spus, avocați, oficiali de la Real Madrid și Manchester United, că nu am nicio vină. Nu știu ce caut aici. Dacă nu mă numeam Cristiano Ronaldo nu aș fi fost în acest tribunal. Mă uit în ochii dumneavoastră și vă spun adevărul. Dacă mint, chemați-mă din nou și dați-mi o nouă amendă”, a mărturisit Ronaldo.

Ronaldo susține că mereu a respectat legea.

Vă spun adevărul. Întotdeauna le-am cerut celor care lucrează pentru mine să plătească aceste datorii. Întotdeauna vreau să plătesc ce îmi cere legea”, a explicat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo riscă 15 ani de închisoare și o amendă de 75 de milioane de euro după ce ar fi fraudat statul spaniol de 14,7 milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram