/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Salonul auto de la Frankfurt și-a deschis ușile. Iată care sunt cele mai spectaculoase automobile prezentate

13 septembrie 2017, ora 19:44

Jurnalistul Mihalachi a realizat o excursie la stand-ul Mercedes Benz, unul dintre cele mai mari de aici de la Frankfurt. „Acest stand are vreo 3 etaje, este absolut imens”.

Jurnalistul spune că cea mai mare premieră de la stand-ul Mercedes este modelul Mercedes AMG Project 1, care se va produce doar în 275 de exemplare, prețul fiecăruia va fi de 2 milioane 270 mii de euro.

„Puterea totală a mașinii este de peste 1000 de cai putere. Cei de la Mercedes spun că acest automobil poate accelera până la 200 de kilometri la oră în mai puțin de 6 secunde”.

O altă premieră la stand-ul Mercedes-Benz este noul S Class Coupe Facelift. „Mașina are un exterior un pic modificat, cu o nouă grilă, bare de protecție și ele redesenate. Farurile au în continuare doar o linie din leaduri aici, pentru că în partea de sus, cum era și în versiunea precedentă se păstrează acele incrustații din cristale swarovski. Interiorul a fost și el revizuit, în primul rând aici a apărut și cea mai ultimă versiune a sistemului comand on-line”.

Mihalachi a ajuns și într-un Duster. „Volanul este nou, cu comenzi pe el, într-un final claxonul a ajuns și el aici, aș putea să sperii destul de multă lume dacă aș apăsa. Comenzi vocale, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte – o noutate pentru Duster. Sub capotă putem găsi un propulsor de 1,6 l pe benzină produce în jur de 115 cai putere. Următoarea ar fi versiunea de 1,2 l turbo care produce 125 cai putere . Pe partea de motoare turbo-disel doar versiunea de 1,5 l/dci care produce 90 sau 110 cai putere”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram