Ziua Vinului a devenit una dintre cele mai cunoscute evenimente de acest gen în lume, iar în acest an, sărbătoare revine în Piața Marii Adunări Naționale pe 7 și 8 octombrie.

Evenimentul este la cea de-a XVI-a ediție și se va desfășura în intervalul orelor 09.00 – 23.00 în Piața Marii Adunări Naționale și în Scuarul Catedralei Mitropolitane și va reuni 40 de producători de vin.

În timpul evenimentelor, transportul public va fi sistat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. Transportul va fi redirecționat pe străzile adiacente în perioada 5-9 octombrie.

Festivalul va fi organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului și SC „Media Show Grup”, în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!