/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Cum protestează Chirtoacă împotriva referendumului: cu vopsea și pensulă

missing
14 septembrie 2017, ora 15:32

„Vopsind pragul… Se pare ca socialiștii și ceilalți, în ultimii doi ani au avut nevoie numai de scandal, folosindu-se de referendum pentru ași justifica acțiunile: „Nu facem nimic și blocăm tot!”. Vedem că de când l-au obținut, au luat apa în gură. Sau deja nu mai sunt bucuroși că vor avea referendum de teama că îl vor pierde și atunci vor trebui să-și dea ei demisia?! Dacă nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte!”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Anterior, primarul suspendat a scris, tot cu vopsea, pe ușa casei, data referendumului și a postat imaginile pe Facebook, menționând că este împotriva refendumului.

Referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul Consiliului Municipal, fiind susținută de 26 de consilieri. Întrebarea din buletin ar putea suna în modul următor: „Susțineți revocarea din funcție a primarului general, Dorin Chirtoacă?”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram