Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care protestează în modul său împotriva organizării referendumului. Aflat în arest la domiciliu, acesta a scris pe pragul casei părintești „Referendumul nu va trece pragul!”

„Vopsind pragul… Se pare ca socialiștii și ceilalți, în ultimii doi ani au avut nevoie numai de scandal, folosindu-se de referendum pentru ași justifica acțiunile: „Nu facem nimic și blocăm tot!”. Vedem că de când l-au obținut, au luat apa în gură. Sau deja nu mai sunt bucuroși că vor avea referendum de teama că îl vor pierde și atunci vor trebui să-și dea ei demisia?! Dacă nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte!”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Anterior, primarul suspendat a scris, tot cu vopsea, pe ușa casei, data referendumului și a postat imaginile pe Facebook, menționând că este împotriva refendumului.

Referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul Consiliului Municipal, fiind susținută de 26 de consilieri. Întrebarea din buletin ar putea suna în modul următor: „Susțineți revocarea din funcție a primarului general, Dorin Chirtoacă?”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!