Vineri, 15 septembrie, ora 08:45 poliția din Criuleni a fost sesizată precum că în jurul orei 07:00, trei persoane necunoscute au pătruns în domiciliul unei femei de 38 de ani, din satul Rîșcova, raionul Criuleni, agresând-o fizic.

Deplasându-se la fața locului și ca urmare a discuțiilor cu victima, s-a stabilit că trei bărbați, îmbrăcați în haine de culoare neagră cu cagule pe cap, aplicând forța fizică și ajutorul a 4 clampe din plastic au imobilizat victima și au sustras 115 000 lei, 200 dolari SUA, 50 euro după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 10 ani de închisoare.

Poliția întreprinde acțiuni de identificare și reținere a făptuitorilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!