/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon, despre achiziția aparatului de fotografiat de 162 de mii de lei pentru Președinție: „Prima dată aud”

15 septembrie 2017, ora 08:15

„Eu nu am semnat astfel de indicații, mai mult ca atât au pentru prima dată aud”, a declarat șeful statului în cadrul emisiunii În Profunzime. Totodată, el a precizat că fotograful președinției utilizează același parat foto pe care l-a foloist și în campania electorală a Partidului Socialiștilor.

În același timp Dodon a precizat că nu vede sensul unei astfel de achiziții și că cel mai probabil este o eroare. „Nu eu semnez toate lucrurile astea, eu prima dată aud. O să mă clarific”.

Președinția de la începutul anului curent a achitat și servicii aeriene în valoare de un milion de lei. Dodon a spus că toate sunt legale. „Serviciile aeriene care au fost, toate sunt legale, publice. Probabil este vorba despre deplasărilor celor din instituția prezidențială în diferite direcții, cu scopul de a rezolva problemele care le are statul”.

În privința aranjamentelor aranjamente florale în sumă de 150 de mii de lei, iarăși a spus că se va clarifica, dar spune el că probabil sunt pentru protocoale. „La sigur nu cumpăr flori soției din banii președinției”, afirmă Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram