În această dimineață pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit de paie și rumeguș de lemn din localitatea Isacova, raionul Orhei.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 05.09 min. La fața locului pentru localizarea și lichidarea focului au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenție. Ajunși salvatorii au stabilit că incendiul a afecta 70 metri pătrați din depozit, unde se păstra materie primă pentru confecționarea brichetelor furajere.

Datorită intervenție pompierilor, focul nu a obținut răspândire pe suprafața întregii încăperi, aceștia reușind localizarea focului către ora 7.00. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!