Gustă din noua recoltă și bucate cu mere. Duminică, la Soroca va avea loc Festivalul Național al Mărului

15 septembrie 2017, ora 13:42

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 09:00, în preajma Cetății Soroca și are drept scop popularizarea și dezvoltarea sectorului, inclusiv promovarea producătorilor autohtoni de mere și tehnologiilor moderne de producere a merelor și materialului săditor pomicol.

Vizitatorii vor participa la o expoziție cu vânzare a celor mai gustoase mere de la producătorii autohtoni, la un târg de bucate tradiționale, o parade a costumelor reprezentative pentru festival, o expoziție a materialului săditor.

Totodată, în cadrul evenimentului va fi organizat un concurs pentru cea mai bună expoziție de mere, un concurs culinar, o expoziție a comunităților etnice, un târg de artizanat.

De asemenea, va fi amenajat și un orășel al Copiilor cu jocuri, animații, concursuri, clovni și spectacol teatralizat „Ți-am adus un măr”, iar buna atmosferă va fi asigurată de formația Tharmis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram