Un locuitor al Capitalei în vârstă de 52 ani s-a adresat după ajutorul poliţiştilor, comunicând că ar fi fost jefuit de telefonul mobil în sumă de 7.000 lei, în noaptea de 9 septembrie curent. Potrivit victimei, incidentul ar fi avut loc la intersecţia străzii Independenţei cu bulevardul Traian din sectorul Botanica, în timp ce se deplasa spre domiciliu, un necunoscut i-ar fi smuls telefonul din mână şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

În rezultatul investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au identificat un suspect în acest caz, care s-a dovedit a fi un individ de 22 ani, originar din raionul Căuşeni, care locuia la gazdă şi nu era angajat în câmpul muncii. În cadrul audierilor el şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar telefonul mobil l-ar fi vândut unui necunoscut.

Băuitul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de jaf şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 ani până la 5 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!