Poliţiştii sectorului Centru sunt în căutarea bărbatului din imagini, fiind suspectat de furt. Acesta urmează a fi identificat şi cercetat penal pentru faptul sustragerii unui telefon mobil de model „Samsung Galaxy J5”, dintr-un dulap la intrarea unui market din sectorul Centru.

Conform primelor informaţii documentate, proprietarul ar fi pierdut cheia de la dulap în magazin, fiind depistate de către suspect. Ulterior individul se apropie de dulap, îl descuie şi sustrage telefonul mobil, pricinuind o pagubă materială victimei în valoare de peste 5.000 lei.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 693 93 144 / 0 767 04 441. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!