/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Briceni: A demarat Turneul internațional de box „Cupa Independenței”

16 septembrie 2017, ora 10:51

Momentul inedit al galei inaugurale a fost disputarea în premieră a două meciuri de box feminin, care le-a avut protagoniste pe sportive din Germania, România și Republica Moldova. La bărbați, victorii spectaculoase au obținut în prima zi de concurs Jiovanni Schiamoto (75 kg, Italia), Davron Bozorov (60 kg, Republica Moldova), Vladislav Vetoșkin (60 kg, Ucraina).

„Au fost meciuri care au întrunit toate rigorile boxului de calitate înaltă: ritm înalt de luptă, lovituri precise, curaj. Prin asta, acest gen de sport este interesant, apreciat de spectatori și experți”, a declarat astăzi pentru Agenție antrenorul emerit Petru Caduc.

La turneu mai participă boxeri din Israel, România. ”Desfășurăm turneul cu o mică întârziere comparativ cu anii precedenți pe motiv că vara curentă am participat cu doi boxeri, Vasile Belous și Alexei Zavatin, la Campionatul Mondial de la Munchen (Germania). A fost o coincidență de program, care ne-a obligat să schimbăm puțin data desfășurării”, a mai adăugat tehnicianul, care i-a pregătit la Grimăncăuți (Briceni) pe medaliații olimpici Vitalie Grușac, Veaceslav Gojan, premianții Campionatelor Europene Victor Cotiujanschi, Dumitru Galagoț, Vasile Belous, vicecampionul mondial universitar Mihail Muntean.

Turneul se va încheia mâine. Acesta se desfășoară pentru a cincea oară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram