/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cu BMW X5 și cu un permis de conducere românesc fals. Așa a încercat să treacă frontiera un tânăr de 23 de ani

missing
17 septembrie 2017, ora 13:39

În punctul de trecere Sculeni, pe direcția ieșire din R. Moldova, s-a prezentat un cetățean în vârstă de 23 de ani la volanul unui BMW X5 înmatriculat în România. La solicitarea inspectorului de frontieră, acesta a prezentat la control actele de călătorie și documentele însoțitoare pentru mijlocul de transport.

Comportamentul suspect al tânărului i-a determinat pe angajații Poliției de Frontieră să recurgă la controlul de nivelul doi.

Urmare, a verificărilor suplimentare, în torpedul autoturismului a fost găsit un permis de conducere românesc a unei alte persoane, ce prezenta semne vădite de falsificare. Tânărul s-a abținut să facă declarații vizavi de cazul dat.

Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză, iar cercetările sunt continuate de angajaţii Poliţiei de Frontieră în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Conform normelor procedurale, pe cazul dat a fost întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracţiunii prevăzute de art. 361 al. (1) CP al RM. Cetățeanului moldovean i-a fost permisă trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram