/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Bomboanele moldovenești pe rafturile magazinelor din SUA. Iată cât costă dulciurile în California

17 septembrie 2017, ora 14:07

Pentru 1 lbs (echivalentul a 450 grame) bomboane Meteorit un cumpărător va scoate din buzunar 7,13 $, pentru un pachet de napolitane Artek – 2.09 $, iar pentru o cutie de bomboane Moldova – 8.49 $.

Pentru cei care sunt departe de casă și vor să-și achiziționeze dulciuri moldovenești trebuie să cunoască că magazinul cu produsele respective poate fi găsit la următoarea adresă: Roxana Tunc 7263 Greenback Ln, Citrus Heights, CA 95621.

Înființată în anul 1946, SA „Bucuria” este cea mai mare firmă producătoare de dulciuri din Republica Moldova, care produce peste 250 de denumiri de produse de cofetărie. Fabrica produce zilnic în medie 37 de tone de produse de cofetărie: bomboane din ciocolată, zefir, napolitane, jeleuri, biscuiți, caramele etc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram