Mitropolitul Chişinăului şi Întregii Moldove a fost surprins jucând fotbal alături de echipa Mitropoliei. Acesta a schimbat pentru câteva clipe postura de mitropolit pe cea de fotbalist și deschis un meci de fotbal. Și asta deoarece, în zilele de 16 şi 17 septembrie ţara noastră găzduieşte prima ediţie a Turneului internaţional ortodox la fotbal “Cupa Credinciosului Cneaz Vladimir”.

La ceremonia de deschidere a competiţiei care a avut loc pe stadionul orăşenesc din Cricova au participat Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi Întregii Moldove, Ruslan Flocea, Secretar General al Aparatului Preşedintelui R. Moldova, Serafim Munteanu și alții.

În prima semifinală, echipa eparhială de fotbal din oraşul Moscova, Rusia, a trecut cu scorul de 6-2 de echipa eparhială din oraşul Chişinău.

În cel de-al doilea meci al zilei, formaţia Mitropoliei Moldovei a obţinut o victorie spectaculoasă, scor 7-5, în faţa formaţiei eparhiale din Sankt Petersburg, Rusia.

Finalele turneului sunt programate pentru duminică, 17 septembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 12-00, respectiv 14-00.

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Foto: Facebook / Vadim Caftanat

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!