/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un coiot lovit de o mașină a călătorit 35 kilometri în grila din față a autovehicului și a scăpat cu viață

17 septembrie 2017, ora 09:19

Georgie Knox, din Airdrie, provincia Alberta, se îndrepta spre locul ei de muncă când animalul a țâșnit în fața autovehiculului. Într-o postare pe Facebook, ea a povestit că a lovit animalul, a auzit un zgomot și a crezut că l-a omorât. Un muncitor în construcții i-a atras însă atenția, când a oprit la un semafor, că animalul era viu și “încorporat” în mașină.

“Când am coborât să văd, am văzut că micuțul se uita la mine și clipea”, a scris ea pe Facebook.

Femeie condusese circa 35 kilometri între Airdrie și Calgary la “viteză de autostradă”. Ea anunțat autoritățile locale răspunzătoare de protecția faunei sălbatice, iar acestea au reușit să-l salveze pe coiot.

“În mod miraculos, a fost eliberat și avea răni minore”, a povestit Georgie Knox.

În cele din urmă animalul a fost eliberat de oficialii pentru protecția faunei din Comitatul Kananaskis, situat în apropiere de poalele Munților Stâncoși, la circa 100 kilometri est de Airdrie.

“În mod clar, mama natură avea alte planuri cu acest mic tip special”, a mai scris femeia în mesajul ei. Coioții sunt originari din zona Alberta, iar dimensiunea lor o depășește cu puțin pe cea a vulpilor roșii, notează BBC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram