/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un membru al echipei serialului Narcos a fost găsit împușcat în Mexic

17 septembrie 2017, ora 15:41

Autorităţile mexicane au avut dificultăţi în investigarea cazului, dată fiind lipsa martorilor. Reprezentanţi ai Netflix au spus că evenimentele din jurul morţii sale sunt “încă necunoscute”.

Un prieten al lui Muñoz a declarat pentru ziarul spaniol El Pais că victima călătorea în regiune pentru a face fotografii pentru viitoare locaţii de filmare. Moartea bărbatului s-a întâmplat luni, dar ştirea a apărut abia la sfârşit de săptămână.

Cariera de 10 ani a lui Muñoz a cuprins locaţii pentru filme de înaltă calitate, cum ar fi cel mai recent film James Bond, Spectre, dar şi Fast & Furious şi Apocalypto.

Narcos este o serie de succes despre creşterea şi căderea stăpânului absolut al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar, iar Muñoz lucra ca freelancer pentru cel de-al patrulea sezon.

“Suntem conştienţi de moartea lui Carlos Muñoz, un cercetaş de locaţie respectat, şi trimitem condoleanţele familiei sale”, au spus reprezentanţii Netflix într-o declaraţie de presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram