/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Wizz Air a dat startul rezervărilor de bilete de avion fără numele pasagerilor

17 septembrie 2017, ora 18:30

Serviciul poate fi folosit doar în cazul unei rezervări pentru maximum nouă persoane. Însă, la momentul achiziţionării Flexible Travel Partner, călătorii Wizz Air trebuie să furnizeze doar un singur nume.

Clienţii pot furniza celelalte nume în orice alt moment accesând rezervarea online, înainte de termenul limită pentru check-inul electronic. Noul serviciu este disponibil pentru o taxă de doar 10 euro / pasager/zbor.

Acest produs a fost conceput pentru acei pasageri care doresc să îşi rezerve din timp călătorii la preţ redus, dar nu sunt încă siguri care le vor fi partenerii de drum, spun reprezentanţii Wizz Air.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram