Lux și opulență la nunta unui miliardar armean la Moscova. Samvel Karapetian, numărul 32 în topul celor mai bogați oameni ai lumii, și-a însurat mezinul. Fastuosul eveniment a adunat cele mai grele nume ale show-bizului rusesc și armean, iar printre vedete au fost Eros Ramazotti, Filip Kirkorov și Ala Pugaciova. De asemenea, la nuntă au fost prezenți președintele și premierul Armeniei.

Fastuosul eveniment a avut loc în una din cele mai scumpe săli de ceremonii din Moscova. Localul arăta ca în basme. Mii de flori mov și roz au invadat intrarea, holul și sala de nunți.

Mirii, Karen și Lilit Karapetian, au fost, parcă, rupți din poveste. Mireasa a purtat o rochie superbă, bătută cu cristale și cu o trenă deosebită, de la designerul libanez Zuhair Murad.

Bucatele au fost regești, iar tortul mirilor a fost de-a dreptul impresionant – înalt de câțiva metri și decorat cu flori.

Printre invitați au fost actuali și foști demnitari din Armenia, președintele și premierul armean, dar și influenți oameni de afaceri. Oaspeții au dansat pe ritmurile celor mai cunoscuți interpreți ruși între care Nicolae Bascov, Vera Brejneva, Alla Pugaciova, Filip Kircorov și a artistului italian Eros Ramazotti.

Miliardarul Samvel Karapetian este fondatorul grupului „Tașir”, care include companii în domeniul construcțiilor, vânzărilor și finanțelor. Potrivit revistei „Forbes”, acesta este al 32-lea cel mai bogat om din lume.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!