/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Lux și opulență. Miliardarul armean Samvel Karapetian și-a însurat mezinul, iar Eros Ramazotti a cântat la nuntă

18 septembrie 2017, ora 19:26

Fastuosul eveniment a avut loc în una din cele mai scumpe săli de ceremonii din Moscova. Localul arăta ca în basme. Mii de flori mov și roz au invadat intrarea, holul și sala de nunți.

Mirii, Karen și Lilit Karapetian, au fost, parcă, rupți din poveste. Mireasa a purtat o rochie superbă, bătută cu cristale și cu o trenă deosebită, de la designerul libanez Zuhair Murad.

Bucatele au fost regești, iar tortul mirilor a fost de-a dreptul impresionant – înalt de câțiva metri și decorat cu flori.

Printre invitați au fost actuali și foști demnitari din Armenia, președintele și premierul armean, dar și influenți oameni de afaceri. Oaspeții au dansat pe ritmurile celor mai cunoscuți interpreți ruși între care Nicolae Bascov, Vera Brejneva, Alla Pugaciova, Filip Kircorov și a artistului italian Eros Ramazotti.

Miliardarul Samvel Karapetian este fondatorul grupului „Tașir”, care include companii în domeniul construcțiilor, vânzărilor și finanțelor. Potrivit revistei „Forbes”, acesta este al 32-lea cel mai bogat om din lume.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram