Poliția de Frontieră vă informează că la ora actuală în punctul de trecere Sculeni este îngreunată circulația din cauza unei probleme tehnice la procesarea pașapoartelor în baza de date a IGPF. Pe sensul de intrare în RM sunt 55 de autoturisme,iar pe sensul de ieșire din țară – 10 autoturisme.

În acest sens, Poliția de Frontieră a suplimentat numărul de polițiști de frontieră, a dispus mărirea numărului de tehnică portativă de citire a documentelor de călătorie, inclusive a redirecționat traficul pe arterele libere.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, recomandăm evitarea pe cât e posibilă trecerea prin punctul de trecere vizat și alegerea altor puncte de trecere din proximitate.

La fel, consultarea aplicației „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru toate categoriile de mijloace de transport. Și nu în ultimul rând, manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!