/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ 82 de procurori vor primi distincții și cadouri. Printre ei sunt și cei care lucrează la cazul lui Braguța sau Chirtoacă

missing
18 septembrie 2017, ora 19:15

Doi dintre acuzatori vor primi Crucea „Pentru Merit” de Clasa 1, care este cea mai mare distincție a procurorilor. Este vorba de Adrian Mircos, unul din procurorii care instrumentează dosarul tânărului decedat Andrei Braguța și șeful Procuraturii Ialoveni, Valeriu Chitoroaga. Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, va fi decorat cu Crucea „Pentru Merit” de clasa a 2-a.

A fost remarcat și procurorul Dumitru Robu, care instrumentează dosarul primarului suspendat Dorin Chirtoacă. Robu, alături de alți 6 colegi de breasla, va fi decorat cu „Medalia pentru serviciu impecabil”. Alți 30 de procurori vor fi onorați cu insigna de piept „Eminent al Procuraturi”, iar 10 acuzatori vor primi diferite cadouri simbolice în valoare de până la 500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram