/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Leancă către Dodon: „Vreau să-i amintesc că și el a ajuns Președinte în urma unei decizii a Curții Constituționale”

19 septembrie 2017, ora 14:54

„În legătură cu declarațiile precum că deciziile CC ar fi în afara cadrului legal, vreau să-i amintesc domniei sale că și el a ajuns Președinte în urma unei decizii a Curții Constituționale. Urmând logica lui Dodon, declarând că nu va recunoaște deciziile „ilegale” ale Curții Constituționale, mă întreb de ce poporul Republicii Moldova trebuie să recunoască un Președinte ales în urma unei decizii a CC. Domnule Dodon, a câta oară deja dați dovadă de lipsă de coerență și ipocrizie?!”, a scris Leancă pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fostul premier a precizat că spre deosebire de Dodon, care în 2006 a fost promovat de către comuniști „în baza unor merite necunoscute în fruntea Ministerului Economiei, Eugen, are o vastă experiență guvernamentală, ocupând de-a lungul celor șase ani de activitate posturi de prim rang. Pe parcursul acestei perioade a dat dovadă de un înalt nivel de profesionalism, integritate și aptitudini manageriale deosebite”, a subliniat Leancă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram