Pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl îndeamnă pe toți să-și redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea în cadrul campaniei-manifest “Plătește cu Poezie”.

Lucrurile pe care nu ai avut curajul să le spui suficient de des devin poezie de Ziua Internațională a Cafelei. În orice relație, există lucruri rămase nespuse. Astăzi, cuvinte precum “Te apreciez”, “Te iubesc”, “Îmi pare rău”, “Mi-e dor de tine”, “Îți mulțumesc”, “Mai ramâi”… sunt rostite prea puțin. De multe ori cuvintele nu vin ușor și la momentul potrivit. Poezia, poate ajuta pe oricine să spună, într-o manieră elegantă și plăcută, acele lucruri ce au fost spuse prea puțin sau considerate a fi prea mărunte pentru a fi rostite.

Ești așteptat pe 1 octombrie, în locațiile partenere la eveniment, pentru a sărbători Ziua Internațională a Cafelei.

Lasă-te inspirat de cafeaua ta preferată și spune-i cuiva drag, fie el frate, soră, prieten, coleg sau persoana iubită, cuvintele pe care nu le aude atât de des… Găsește-ți cuvintele prin poezie și achită-ți cafeaua cu o monedă mult mai valoroasă decât banii, cu sentimentele tale!

Locațiile partenere în Moldova:

or. CHIȘINĂU
Pegas Terrace & Restaurant – Str. Albişoara 20/1
New York Restaurant & Bar – Str. Mitropolit Varlaam 77 (Radisson Blu Leogrand Hotel)
Creme de la Creme – Str. Alexandru cel Bun 98A
Fish-Ka – Blvd. Dacia 31
Buddha-Bar Moldova – Str. Alexei Mateevici 77
Rozmarin Cafe – Bd. Stefan cel Mare și Sfânt 202
Propaganda Café – Str. Alexandru Şciusev 70
„Big Deal” – Str. Mitropolit Varlaam 69A
Bestseller – str. Drumul Viilor 36/1
Ciao Cacao – Str. Arborilor 21 (shopping center ”Malldova”)
Kaffee Klein – Str. 31 august 1998 colț cu str. Al. Pușkin

or. BĂLȚI
Django Club – Str. Nicolae Iorga 11/3 (shopping centerl „Plaza”)
Carlsberg Pena Pub – Str. Independentei, 33

or. CIMIȘLIA
Autoland – str.Ștefan cel Mare 117

or. CAHUL
Basilic – Prospectul Republicii 15/16

Găsește toate detaliile evenimentului aici: http://bit.ly/PoezieInDoiAICI și împărtășește-ți experiența pe rețelele de socializare folosind hashtag-urile: #MeetWithAPoem #PoetryForChange #PoezieÎnDoi#JuliusMeinlMoldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!