Membrii formației „Doredos”, care au reprezentat Republica Moldova la concursul „Novaia Volna - 2017” au primit titlul de „Artist Emerit” din partea președintelui Igor Dodon.

„Felicit formația „DoReDoS” cu prestația excelentă şi locul I la Concursul Internațional de Cântec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017”, care a avut loc la Soci, Federația Rusă. Astăzi, pentru succesele obținute la concursul „Novaia Volna-2017”, precum și pentru contribuție substanțială la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, am conferit fiecărui membru al formației titlul onorific de „Artist Emerit”, iar producătorului colectivului artistic – medalia „Meritul Civic”. Sunteţi mândria Moldovei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Moldovei au interpretat trei piese în concurs, dintre care două au fost în limba română. Trupa „DoReDos” s-a clasat pe prima poziție alături de reprezentanții Uzbekistanului și al Armeniei. Cele trei țări au avut același punctaj – 362 de puncte.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!