Membrii formației „Doredos”, care au reprezentat Republica Moldova la concursul „Novaia Volna - 2017” au primit titlul de „Artist Emerit” din partea președintelui Igor Dodon.

„Felicit formația „DoReDoS” cu prestația excelentă şi locul I la Concursul Internațional de Cântec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017”, care a avut loc la Soci, Federația Rusă. Astăzi, pentru succesele obținute la concursul „Novaia Volna-2017”, precum și pentru contribuție substanțială la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, am conferit fiecărui membru al formației titlul onorific de „Artist Emerit”, iar producătorului colectivului artistic – medalia „Meritul Civic”. Sunteţi mândria Moldovei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Moldovei au interpretat trei piese în concurs, dintre care două au fost în limba română. Trupa „DoReDos” s-a clasat pe prima poziție alături de reprezentanții Uzbekistanului și al Armeniei. Cele trei țări au avut același punctaj – 362 de puncte.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!