/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Salvatorii și pompierii în acțiune. Au lichidat incendii, au evacuat și salvat oameni în cadrul unui exercițiu

missing
20 septembrie 2017, ora 11:06

În prima zi de aplicații au simulat un seism cu magnitudinea de 7,5 și intensitatea de 6-7 MSC pe scara Richter. În urma cutremurului s-au produs mai multe situații excepționale, iar salvatorii au acționat pentru a salva oamenii. Au lichidat incendii, au evacuat și salvat oameni și au efectuat căutări sub dărâmături.

În urma simulării unui accident rutier cu implicarea unui camion ce transporta substanțe toxice cu un autocar, salvatorii au efectuat lucrări de decontaminare și salvare a sinistraților.

Echipele de decontaminare chimică din România și Cehia, după ce a fost simulat un accident la un depozit cu substanțe toxice. Conform scenariului au avut loc scurgeri de substanțe periculoase, iar salvatorii au efectuat lucrări de cercetare chimică, dar și de evacuare, salvare a sinistraților.

Exercițiul EUMOLDEX 2017 se desfășoară în perioada 19 -20 septembrie, la aplicații vor participa reprezentanți, observatori și experți din 27 de țări.

Mai jos vă prezentăm câteva fotografii din cadru exercițiilor din 20 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram