/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Au atacat două persoane în plină stradă și le-au deposedat de bunuri. Doi indivizi, reținuți pentru jaf

20 septembrie 2017, ora 10:22

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiști, au fost identificaţi doi dintre suspecţii în acest caz. Ambii s-au dovedit a fi originari din Căuşeni cu vârstele de 20 şi 21 de ani, fiind încătușaţi în cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliul suspecţilor, și escortaţi la Inspectorat pentru documentare. Ulterior, forțele de ordine au depistat și ridicat telefonul mobil şi geanta victimei.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Sunt cercetaţi penal pentru jaf și riscă o pedeapsa cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Este de menționat că Poliția Capitalei continuă intensiv activitățile specializate, privind combaterea și prevenirea criminalității stradale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram