/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ LP, artista androgină și interpreta piesei „Lost On You”, va concerta la Chișinău

missing
20 septembrie 2017, ora 15:01

Potrivit informațiilor preliminare, pe 14 decembrie, ora 19:14, la Palatul Național, artista de origine italiană își va prezenta albumul „Lost on you”. Potrivit organizatorului, acest concert este o ocazie rară de a auzi și a vedea nu doar un cântăreț faimos, ci un star adevărat. Încă nu se cunosc detalii despre prețul biletelor la eveniment.

LP, pe numele său real – Laura Pergolizzi, locuiește în Statele Unite și este o compozitoare şi interpretă de origine italiană pop-rock. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City, şi a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Piesa care a propulsat-o la nivel internaţional este “Lost On You”, lansată în luna iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album semnat LP, apărut în decembrie 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram