Artista momentului, LP (Laura Pergolizzi), va susține un concert la Chișinău în luna decembrie. Informația a fost făcută publică de Artur Suhih, producătorul uneia dintre cele mai mari companii de organizare a evenimentelor muzicale din Moldova.

Potrivit informațiilor preliminare, pe 14 decembrie, ora 19:14, la Palatul Național, artista de origine italiană își va prezenta albumul „Lost on you”. Potrivit organizatorului, acest concert este o ocazie rară de a auzi și a vedea nu doar un cântăreț faimos, ci un star adevărat. Încă nu se cunosc detalii despre prețul biletelor la eveniment.

LP, pe numele său real – Laura Pergolizzi, locuiește în Statele Unite și este o compozitoare şi interpretă de origine italiană pop-rock. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City, şi a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Piesa care a propulsat-o la nivel internaţional este “Lost On You”, lansată în luna iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album semnat LP, apărut în decembrie 2016.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!