Artista momentului, LP (Laura Pergolizzi), va susține un concert la Chișinău în luna decembrie. Informația a fost făcută publică de Artur Suhih, producătorul uneia dintre cele mai mari companii de organizare a evenimentelor muzicale din Moldova.

Potrivit informațiilor preliminare, pe 14 decembrie, ora 19:14, la Palatul Național, artista de origine italiană își va prezenta albumul „Lost on you”. Potrivit organizatorului, acest concert este o ocazie rară de a auzi și a vedea nu doar un cântăreț faimos, ci un star adevărat. Încă nu se cunosc detalii despre prețul biletelor la eveniment.

LP, pe numele său real – Laura Pergolizzi, locuiește în Statele Unite și este o compozitoare şi interpretă de origine italiană pop-rock. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City, şi a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Piesa care a propulsat-o la nivel internaţional este “Lost On You”, lansată în luna iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album semnat LP, apărut în decembrie 2016.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!