Vlad Batrîncea, deputatul PSRM a comentat inițiativa PL de suspendare a Președintelui Dodon și de inițiere a unui referendum pentru demiterea acestuia. Batrîncea a spus că este o inițiativă „ridicolă, în stilul bufonului nostru de la parlament”.

Deputatul PSRM a afirmat că Ghimpu, președintele PL, este un politician epuizat și își amintește de bunăstarea cetățenilor doar atunci când ajunge în opoziție. Totodată, Batrîncea susține că Ghimpu și fracțiunea PL nu vor mai fi în următorul Parlament.

Declarațiile au fost făcute după ce deputații socialiști au părăsit ședința specială a Parlamentului unde sunt examinate de urgență proiectele de legi care nu au fost promulgate de președinte și transmise Parlamentului spre reexaminare. Batrîncea a explicat că au părăsit ședința deoarece Candu a uzurpat puterea în parlament și împiedică buna desfășurare a ședinței.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!