/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputat PSRM, despre inițiativa PL de a demite Președintele: Ridicolă, în stilul bufonului nostru de la Parlament

21 septembrie 2017, ora 11:21

Deputatul PSRM a afirmat că Ghimpu, președintele PL, este un politician epuizat și își amintește de bunăstarea cetățenilor doar atunci când ajunge în opoziție. Totodată, Batrîncea susține că Ghimpu și fracțiunea PL nu vor mai fi în următorul Parlament.

Declarațiile au fost făcute după ce deputații socialiști au părăsit ședința specială a Parlamentului unde sunt examinate de urgență proiectele de legi care nu au fost promulgate de președinte și transmise Parlamentului spre reexaminare. Batrîncea a explicat că au părăsit ședința deoarece Candu a uzurpat puterea în parlament și împiedică buna desfășurare a ședinței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram