/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/DOC/ Dodon va oferi distincții de stat câștigătorilor Campionatului Mondial „Bodyguard - 2017”

missing
21 septembrie 2017, ora 14:51

„Țin să adresez sincere felicitări echipei Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu prilejul victoriei obținute la acest Campionat. Apreciez înalt prestația colaboratorilor Serviciului, care, pentru prima dată în istoria Campionatului respectiv, s-au clasat pe primul loc. Cu această ocazie, astăzi am semnat Decretul privind conferirea distincțiilor de stat unor ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Astfel, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, înaltă măiestrie profesională și pentru succesele obținute la Campionatul Mondial ”Bodyguard-2017”, distincții vor fi oferite următoarelor persoane:

– Alexei Spînu, locotenent-colonel – Ordinul „Credință Patriei” clasa I;
– Eugeniu Arnaut, maior – Medalia „Meritul Militar”;
– Andrei Ivanov, căpitan – Medalia „Meritul Militar”;
– Andrei Smecal, locotenent – Medalia „Meritul Militar”;
– Marcel Trudov, căpitan – Medalia „Meritul Militar”.

Din cele opt probe incluse în campionat, echipa SPPS a obținut cele mai bune rezultate la trei din ele, calificându-se detașat în clasamentul general. Poziția a doua i-a revenit Serviciului de Securitate a președintelui Republicii Belarus, iar pe trei s-a clasat Serviciul Paza de Stat al Georgiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram