Prim-ministrul Filip cere susținerea altor state la New York. Asta pentru a adăuga pe agenda celei de-a 72 sesiuni a Adunării Generale ONU punctul ce vizează retragerea trupelor străine de pe teritoriul țării noastre. Pavel Filip s-a întâlnit cu președintele României, care i-a dat asigurări că în curând Moldova va primi cea de-a treia tranșă a împrumutului de 150 de milioane de euro.

Precum le spuneam și celor de la Bruxelles, vă rog să ne judecați nu prin declarații, dar prin realizările pe care le facem. Nu avem alte interese la Chișinău, decât să promovăm reformele pe care le avem în agendă”, a declarat Filip.

Pavel Filip a mai avut întrevederi cu președintele Slovaciei și Ucrainei, cu premierul Turciei și cel al Georgiei, dar și cu mai mulți oficiali europeni. Prim-ministrul a declarat ca în curând președintele turc, Tayyip Erdogan, ar putea întreprinde o vizită la Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!