Toamna a venit cu scumpiri și la unele produse alimentare! Lactatele se scumpesc, iar cei de la Asociația Producătorilor ne liniștesc spunând că nu este decât o scumpire sezonieră.

Scumpiri de la 10 până la 20 de bănuți la lapte, smântână și brânză. Producătorii spun că asta se întâmplă din cauza scăderii cantității de lapte produs de fermele industriale, dar și de gospodăriile țărănești. Experții spun că mai puțin se va majora prețul laptelui, a smântânei și chefirului iar brânza, untul și cașcavalul se va scumpi cu trei procente. Și carnea se va scumpi în această perioadă. În acest sens se așteaptă o scumpire cu peste 50 de bani per kilogram. Experții spun ca prețurile ar putea scădea abia la sfârșitul primăverii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!