Companiile imobiliare din țară se întrec în aceste zile în oferte la o expoziție care se desfășoară în Capitală. Sunt oferte pentru orice buzunar: de la mansarde, garsoniere – până la apartamente de lux. Metrul pătrat de spațiu locativ într-un apartament cu solar și izolare termică se ridică până la 370 de euro.

„Casă cu ascensor, izolație fonică între apartamente, încălzire în podea și ferestre mare”, susține Andrei, reprezentatul unei companii imobiliare.

Altă companie – altă ofertă. Odată cu procurarea apartamentului, aceasta oferă 15% reduceri imediat dacă achiziția are loc în cadrul expoziției.

„Este un bloc de locuit cu 16 etaje, respectiv infrastructura este una foarte reușită. Avem o promoție pe perioada expoziției, respectiv prețurile din start sunt de 660 până la 680 de euro pe metru pătrat, iar pe perioada expoziției oferim 15% reducere per metru pătrat reducere,” adaugă Mihaela Boboc, reprezentata unei companii de construcție.

La expoziție au venit mai mulți părinți care muncesc în străinătate și sunt în căutarea unor apartamente pentru copiii lor. Aceștia susțin că, în comparație cu alte țări, în Moldova prețurile sunt mai accesibile.

„Aici sunt mai multe companii și ne gândim să găsim ceva pentru viitor – un apartament.”

„Știți, apartamentele noi pot fi mai bune decât cele vechi. Așa că sunt prețuri normale. Totuși, procurăm o casă nouă cu noi comodități.”

„Sunt scumpe având în vedere nivelul nostru de trai. Căci sunt salarii mici dacă comparăm, dar cu alte țări aceeași România nu sunt foarte scumpe.”

Cei care vor să prindă o ofertă bună, trebuie să se grăbească, pentru că expoziția se încheie duminică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!